Optimel Salade | 2 min read

Entrepreneur | Strategic Advisor | Author

Optimel Salade | 2 min read

Vorige week las ik met enige verbazing dat Hema tegenwoordig ook autolease contracten aanbiedt. Oer-Hollands broodje rookworst bij de kassa – spaart u mee voor de rubber badeend? Nee, toevallig een autolease contract dan? 

We leven in vreemde tijden, dat is zeker. Het lijkt wel alsof de identiteitscrisis zich van de jongere generatie tot de bedrijvensector heeft verspreid. Vanmiddag, op weg naar het Volkshotel, zag ik een bord langs de kant van de weg staan met reclame voor Optimel – Griekse yoghurt of iets dergelijks. Opvallend was de naam van het product afgebeeld op de poster. Een bekend Optimel emmertje, 0% vet: ‘Salade’. Met enige verbazing stapte ik van mijn fiets om dit frappante ontbijtproduct nader onder de loep te nemen. Wat een gekke naam; niet zozeer smakelijk ook. En toen pas viel het kwartje. Dit product betrof helemaal geen yoghurt. Het was een salade; een salade met harde stukjes en groene brokjes – en dat in een yoghurtbakje. Mijn wekker gaat meestal om 7 uur, ik spring dan onder de douche en loop vervolgens naar de koelkast. Als ik dan ergens achterin een yoghurtbakje met groene stukjes aantref, dan begint mijn dag met wanorde. Ik ben vergeten de boel op te ruimen; de natuur keert zich tegen mij. Dat, of ik heb de vorige dag een Optimel Salade gekocht. 

Reacties: 1

  1. Mike schreef:

    Nice words Sjors..

Je reactie toevoegen